Industrieel meubels

Demi Monde

Exclusief Designs en Maatwerk

Industrieël stijl Trappen en  Meubels

Industrieël stijl meubels en decoratie

Een stijl met stijl

  • Tafels: Industrieël stijl

Deze stoere, robuuste en fijn afgewerkte tafels dienen niet alleen om te eten, maar ook om te werken, vergaderen en zelfs om te decoreren. Onze designs zijn eindloos, daarom zijn onze industriële tafels zo bijzonder en uniek. We werken met verschillende houtsoorten in verschillende vormen en afwerkingen, wel altijd gecombineerd met staal. Niet alleen het uiterlijk van het plaatje is belangrijk, maar ook het comfort en gebruiksgemak ervan, wij zorgen voor uw teveredenheid.

Zo'n stoere tafel mag gezien worden, daarom zorgen wij ervoor dat heel de structuur zichtbaar blijft.


Wens je liever iets unieks? wij kunnen een "one of a kind" of 100% gepersonaliseerde tafel voor u maken.


  • Meubels:  Industrieël  Combo

Industrieël wonen: nieuwe trend, strak en modern.


Industrieël wonen is te typeren door  stoer, ruw en gebruik te maken van natuurlijke materialen. Een industrieël interieur is niet meer weg te denken en is de laatste jaren erg populair. Deze stijl is robuust en toch super modern. De herkenbaarheid van deze woonstijl is het gebruik van ruwe materialen. Daar zie je de combinatie van hout, staal, beton en leer terugkomen.


Deze nieuwe trend is perfect combineerbaar met sfeervol, retro en moderne interieurs.

  • Deuren en accessoires

Meubels en accessoires


Als we het over industrieël interieur hebben, horen we meestal woorden als ’vintage’, ’reclaimed’, ’brocante’, 'retro'... vallen. Dit zijn maar een paar elementen van de steeds populair wordende Industriële stijl. Wat het nu echt industrieël maakt is de terugkeer naar het origineel zijn, naar dat wat onder de oppervlakte ligt of dat waarvan een product echt gemaakt is. Door gebruik te maken van industrieël gestijlde meubels ga je 100% voor originaliteit. Wat dit betekent is hernieuwde aandacht voor bijvoorbeeld de onderliggende materialen van vloer en muur.


Hetzelfde geldt voor de meubels; stoere stalen buizen en kaal hout vormen de standaard. Veel meubels in een industrieël ingerichte ruimte komen dan ook van voor de eeuwwisseling, maar dit is zeker niet de definitie ervan, deze meubels kunnen perfect nieuw zijn, maar vintage in ontwerp. Naast stijlvol kan industrieël design dan ook goedkoop zijn.

CONTACT:


Sales/ Owner: A. KHENIFAR


TEL:          +32 4 85 81 80 09


EMAIL:        info@demimonde.be
DemiMonde.  M. Zetel te 2300 Turnhout. ANTWERPEN/ BELGIE.       


BTW: BE 0556.801.972

By A. Khenifar                                                                     Copyright © 2015.2020. All Rights Reserved