Combo trappen

Demi Monde

Exclusief Designs en Maatwerk

Industrieel stijl Trappen en  Meubels

Industrieël stijl trappen voor binnen en buiten

Een stijl met stijl

  • Model 1: Middenboom trappen

Middenboomtrappen bestaan uit een midden geplaatst vrijdragende staal constructie die meestal alleen wordt vast gemaakt  in het trapgat en op de vloer. Dit dragende center constructie  is de middenboom die een solide basis vormt voor in het midden geplaatste treden. Singelboom modelen zijn ideaal voor open ruimtes, van een volwaardige hoofdtrap tot een eenvoudige zoldertoegang. Deze modellen zijn op de meest uiteenlopende plaatsen inzetbaar, door de moderne look zijn deze COMBO trappen makkelijk en in veel interieurs combineerbaar.  De trap valt op door zijn grote flexibiliteit.


Een van de grootste eigenschappen van deze trappen is het minimum aan onderhoud. Door zijn openheid is de trap heel toegangkelijk en vrij simpel te onderhouden.

  • Model 2: Dubbeleboom trappen

Deze trappen zijn van hetzelfde principe als model 1 (singelboom trappen) bij dit model bestaat de dragende constructie in twee trapbomen i.p.v één. De afstand tussen de bomen is vrij te bepalen zolang dit niet groter is dan de breedte van de treden.


Ook deze trappen zijn makkelijk en in veel interieurs combineerbaar.

  • Model 3: Zijbomen trappen

Deze trappen beschikken aan weerszijden over trapbomen waar de treden in/op worden vast gemaakt. Deze trapbomen zijn het dragende element van de trap die eventueel aan één kant tegen de muur wordt bevestigd, maar meestal wordt dit als bij model 1 en 2 gemonteerd, vrijstaand dus.


Met de juiste combinaties van hout, staal en kleuren creëren we originele klassiekers met een moderne touch.

CONTACT:


Sales/ Owner: A. KHENIFAR


TEL:          +32 4 85 81 80 09


EMAIL:        info@demimonde.be
DemiMonde. Harmoniestraat 52, Bulding 1 Unit A1-3. 2300, Turnhout. ANTWERPEN/ BELGIE. 


BTW: BE 0556.801.972

By A. Khenifar                                                                     Copyright © 2015.2020. All Rights Reserved